نان پیده به همراه کوفته

سرویس سلامت جوان ایرانی به نقل از دکتر سلام:

pide

ابتدا خمیری آموزش میدهیم که از آن نان درست می کنیم اسم این نان , پیده است سپس یک گوفته گوشتی درست میکنیم که روی پیده ها قرار می دهیم این غذا خیلی خوشمزه است و در ترکیه بسیار معروف است اکنون ما آموزش خانگی آن را داریم

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 500 گرم

پیاز 1 عدد

فلفل سیاه و پاپریکا

پیده:

آرد 3.5 لیوان

خمیر مایه نصف پاکت

روغن زیتون نصف استکان

شیر نصف استکان

نمک و اب

سرو:

فلفل سبز- گوجه فرنگی- ماست

رویه:

کره

pide1

pide2

pide3

طرز تهیه :

برای درست کردن پیده اول در یک کاسه آرد می ریزیم و نمک را می ریزیم در وسطش خمیر مایه می ریزیم روی خمیر مایه روغن زیتون و شیر می ریزیم کمی آب ولرم می ریزیم و از قسمت وسط هم میزنیم تا خمیر مایه کاملا حل شود خوب مخلوط میکنیم تا به کناره ها برسیم یک خمیری بدست می آید و به 6 قسمت تقسیم میکنیم در یک کاسه مقداری آب و در کاسه دیگر مقداری روغن مایع می ریزیم و با نوک انگشتان می مالیم و با کمک اینها خمیر را باز میکنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده خمیر هارا می چینیم و می گذاریم در سینی کمی استراحت کند در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم حالا برای درست کردن کوفته اول در یک کاسه گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و پاپریکا را می ریزیم و خوب ورز میدهیم سپس کوفته ها را گرد کرده و با دست پهن می کنیم در تابه مقداری روغن زیتون ریخته گوجه فرنگی برش داده شده و فلفل های خرد شده را ریخته سپس کوفته ها را سرخ میکنیم پیده ها را برش داده در ظرف قرار داده کنارش گوجه فرنگی های مکعبی خرد شده ریخته رویش ماست هم زده شده می ریزیم روی آن هم کوفته ها و فلفل را قرار می دهیم کره ذوب شده روی کوفته ها می ریزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه