غذاهای با شاخص گلیسمی پایین برای بیماران دیابتی

سرویس سلامت جوان ایرانی به نقل از دکتر سلام:

bimarye diabet غذاهای با شاخص گلیسمی پایین برای بیماران دیابتی


برای شخصی که دیابت دارد کنترل سطح قند خون بسیار مهم است که هرچند وقت یکبار قند خون را چک کنیم که لازمه اش ورزش با رژیم غذایی مناسب است. مواد غذایی با شاخص قند خون پایین یک راه عالی برای کنترل سطح قند خون می باشد.
شاخص گلیسمی چیست؟

هر گونه مواد غذایی، بسته به میزان شکری که در آن وجود دارد، میزان قند خونرا بالا می برد. این شاخص اندازه گیری می شود. یعنی هر چه مقدار شکر و نشاسته در مواد غذایی زیاد باشد سطح قند افزایش میدهد. به عنوان مثال موز دارای شاخص گلیسمی بالا در مقایسه با پرتقال می باشد. برنج سفید دارای شاخص گلیسمی بالا در مقایسه با برنج قهوه ای و همینطور نان سفید نسبت به نان قهوه ای است.

غذاهای با شاخص گلیسمی پایین:

۱) جو
۲) گندم خالص
۳) سویا
۴) هویج
۵) کلم بروکلی
۶) گل کلم
۷) کلم
۸) قارچ
۹) پیاز
۱۰) فلفل دلمه
۱۱) گوجه فرنگی
۱۲) فلفل
۱۳) چغندر
۱۴) کدو تنبل
۱۵) سیب
۱۶) انگور
۱۷) گلابی
۱۸) پرتقال
۱۹) توت فرنگی
۲۰) نارگیل
۲۱) هلو
۲۲) گریپ فروت
۲۳) بادام زمینی
۲۴) گردو
۲۵) آجیل بادام زمینی
۲۶) لوبیا
۲۷) عدس
۲۸) شیر
۲۹) کشک

منبع- اختصاصی http://www.hidoctor.ir/

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه