طعم دار کردن زیتون به شیوه خانگی

سرویس سلامت جوان ایرانی به نقل از دکتر سلام:

zeytun11

اگر از بازار زیتون سبز خریده اید و نمی دانید چگونه آن را طعم دار کنید با این آموزش همراه ما با شید تا به شکل تصویری مرحله به مرحله آن را توضیح دهیم

مواد لازم:

زیتون سبز- آب

رویه:

نمک

zeytun

zeytun2

zeytun3

zeytun5

طرز تهیه:

زیتون های سبز را شسته در یک سطح سفت زیتون هار ا ریخته رویش را با وردنه یا سنگ یا شیشه شکاف می دهیم ( مثل تصویر) این زیتون هارا در یک شیشه متوسط ریخته مقداری آب ریخته تا اندازه ای که روی شیشه ها را پرکند دربش را بشته و در جایی که آفتاب نباشد بمدت 2 روز قرار می دهیم

zeytun6

zeytun7

zeytun8

zeytun9

zeytun10
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه