سوپ سیب زمینی و زنجبیل تازه به روش ترکیه

سرویس سلامت جوان ایرانی به نقل از دکتر سلام:

soup
امروز سوپ متفاوتی را برایتان آموزش میدهیم که درست کردن آن اسان است و ویتامین های زیادی دارد که برای فصل سرما مناسب است بدنتان را با این سوپ مقوی تقویت کنید تا دچار سرماخوردگی نشویدمواد لازم: سیب زمینی 3 عدد

زنجبیل تازه 1 عدد

پیاز 2 عدد

کره 1 قاشق

سیر 2 حبه

روغن زیتون- نمک و اب

رویه:

رب 1 قاشق مربا

کره 1 قاشق

آب

soup1

soup2
طرز تهیه :

در قابلمه روغن می ریزیم سپس سیب زمینی و پیاز و سیر ریز خرد شده را می ریزیم و تفت میدهیم کره را ریخته و به تفت دادن ادامه میدهیم آب جوش و نمک ریخته و به پختن ادامه میدهیم نزدیک به زمان پخت زنجبیل خرد شده را می ریزیم و به پختن ادامه میدهیم . اکنون در یک کاسه ماست و آرد ریخته و آبلیموی تازه را هم اضافه کرده مخلوط میکنیم و کمی آب سرد میریزیم تا به راحتی مخلوط شود و یک ملاقه از سوپ جوشیده را ریخته خوب مخلوط میکنیم و این مخلوط را به آرامی در سوپ میریزیم و در حین ریختن هم میزنیم اگر سفت باشد کمی آب جوش میریزیم نمک میریزیم وقتی سوپ پخت با بلندر دستی له می کنیم تا پوره شود در یک تابه کوچک کره و رب می ریزیم و مخلوط میکنیم وکمی آب جوش میریزیم این سس را روی سوپ می ریزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه