ساندویچ مخلوط همراه با آموزش نان

سرویس سلامت جوان ایرانی به نقل از دکتر سلام:

sandvich21
چگونه نانهای ساندویچ را خودمان در خانه به شیوه سالم درست کنید اگر میخواهید این نان را خودتان در درست کنید در ادامه این رسپی را بیاموزید مطمئنا دیگر از بیرون نان ساندویچ نخواهید خرید

مواد لازم:

آرد 5 لیوان

خمیر مایه 1 پاکت

روغن زیتون نصف استکان

شکر 1 قاشق

تخم مرغ 1 عدد

نمک و اب

رویه:

زرده تخم مرغ

مود میانی:

پنیر سفید-خیار- گوجه فرنگی

sandvich1

طرز تهیه :
در کاسه آرد ریخته نمک و شکر را هم میپاشیم وسطش را مثل حوض گود میکنیم و در وسطش خمیر مایه ریخته روی خمیر مایه روغن زیتون و تخم مرغ می ریزیم و کمی هم آب ولرم میریزیم اول از قسمت وسط هم میزنیم تا خمیر مایه حل شود تا به کناره ها برسیم که آرد قرار دارد خوب ورز میدهیم تا خمیری شود که بدست نچسبد از خمیر 10 عدد گرد میکنیم از خمیرهایی که گرد کردیم شکل بیضی میدهیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده نانها را میچینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم و استراحت میدهیم در فر 200 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بپزد از فر در آورده وقتی ولذم شد برش داده و لابش پنیر سفید, خیار و گوجه فرنگی قرار داده سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه