تارت بسته انجیری

سرویس سلامت جوان ایرانی به نقل از دکتر سلام:

tart

تارت انجیر را این دفعه با شکل متفاوت آموزش میدهیم همانطوریکه در تصویری میبینیم این تارت رویش بسته است و انجیر بین دو خمیر تارت قرار گرفته است این تارت را می توانید بعنوان عصرانه به مهمانتان بدهید

مواد لازم:

کره نرم شده 80 گرم

آرد 2 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

نمک 1 قاشق چایخوری

آب 1 قاشق

شکر2/3 لیوان

بکینگ پودر 1پاکت

مواد داخلی:

انجیر خشک 10 عدد

طرز تهیه :

انجیرهای خشک را در آب گرم بمدت 15 دقیقه قرار می دهیم در صافی ریخته و انجیرها را در غذاساز پوره میکنیم . همه مواد خمیر ر با هم مخلوط میکنیم و ورز داده تا خمیر شود و در یخچال بمدت 20 دقیقه قرار می دهیم در روی میز کار آرد پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر یک انگشت به شکل مربع باز میکنیم سپس نصف کرده در سینی فر کره مالیده و خمیر تارت را پهن میکنیم و رویش چنگال میزنیم تا خوب بپزد رویش پوره انجیر مالیده روی پوره انجیر خمیر دومی را پهن میکنیم و کناره هار ا کامل فشار می دهیم تا به هم بچسبد رویش زرده تخم مرغ می مالیم در فر 175 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود ازفر در آورده می گذاریم سرد شود سپس برش زده و سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه