بهترين برنامه هاي غذايی موجود در جهان

سرویس سلامت جوان ایرانی؛ بخش رژیم درمانی:

بهترين برنامه هاي غذايی موجود در جهان - تصویر 1

 

بهترین برنامه های غذایی موجود در جهان

برنامه غذایی ژاپنی- مقابله کننده با سرطان


یکی از سالم ترین برنامه های غذایی مصرف ماهی است که سرشار از اسیدچرب امگا۳ است. خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش می دهد. سبزی های چلیپایی و سویای تخمیر شده خطر بروز سرطان سینه را کاهش می دهد؛ زیرا باعث تعادل هورمون ها می شود. ژاپنی ها جلبک های خوراکی مصرف می کنند. این جلبک ها حاوی مواد معدنی مانند سلنیم و ید است که برای عملکرد تیروئید لازم است.

 

برنامه غذایی مدیترانه ای-سالم برای قلب


غذاهای دریایی، انواع سبزی، میوه و غلات همه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است و با کاهش خطر بیماری قلبی و دیابت ارتباط دارد. اگرچه اغلب غذاهای مدیترانه ای حاوی پنیر و گوشت است اما به طور متعادل مصرف می شود. روغن زیتون، کلسترول خون را کاهش می دهد و با التهاب مقابله می کند. در برنامه غذایی مدیترانه ای بر مصرف ماهی های سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان که خطر از دست دادن حافظه و عملکرد مغز را کاهش می دهد، تأکید می شود.

 

برنامه غذایی ایسلندی- سالم برای مغز


ایسلندی ها ترجیح می دهند غذاهای ساده مانند غذای دریایی ساده و گوشت بره بدون چربی مصرف کنند؛ بیشتر مواد غذایی این کشور بدون استفاده از آفت کش تهیه می شود.ماست حاوی باکتری های مفید یکی از مواد غذایی مهم در برنامه غذایی روزانه این مردم است. علاوه بر آن ماهی تازه سرشار از اسید چرب امگا۳ است که قلب و مغز را سالم نگه می دارد. امگا ۳، خطر بروز آلزایمر، سکته و بیماری قلبی را کاهش می دهد.


برنامه غذایی اسکاندیناوی- تقویت سیستم گوارشی

سوئدی ها نیز همانند ایسلندی ها، لبنیات تخمیر شده با کیفیت بالا مصرف می کنند که برای سیستم گوارشی و ایمنی بدن حیاتی است. اگرچه سبزی ها در این برنامه غذایی نقش مهمی ایفا نمی کند، اما موادغذایی اسکاندیناوی دارای مواد سالمی است توت که سرشار از آنتی اکسیدان است، یکی از میوه های پرطرفدار در میان سوئدی هاست. در این کشور کربوهیدرات تصفیه نشده مانند نان چاودار زیاد مصرف می شود. چاودار سرشار از فیبر است و احساس سیری طولانی مدتی در فرد ایجاد می کند.

 

بهترين برنامه هاي غذايی موجود در جهان - تصویر 2

 

برنامه غذایی اتیوپی- کاهش خطر سرطان روده


موادغذایی مردم این کشور کم چرب و سرشار از مواد مغذی از جمله غلات است.از نوعی غلات سبوس دار غنی از فیبر، آهن، پروتئین و کلسیم در تهیه اغلب غذاها استفاده می شود. غلات نقش مهمی در حفظ سلامت گوارشی و کاهش خطر سرطان روده دارد.


برنامه غذایی چینی- سیری طولانی مدت و حفظ وزن


مردم این کشور برای غذا خوردن از چوب استیک استفاده می کنند. استفاده از چوب استیک می تواند سرعت غذا خوردن را پایین بیاورد؛ در نتیجه میزان غذایی که خورده می شود نیز کاهش می یابد. به گفته متخصصان، هضم در دهان شروع می شود و با جویدن آنزیم های بزاقی دهان با غذا مخلوط می شود. هرچه بیشتر بجوید،

 

ذرات کوچک تر خواهد شد و هضم آن ها آسان تر است. این یعنی ماده مغذی بیشتری جذب می شود. از طرفی در هر خانه چینی، چای سبز که نوشیدنی محبوب آن هاست، یافت می شود. چای سبز، سموم را دفع می کند و به روند هاضمه کمک می کند. علاوه بر آن با رادیکال های آزاد که سرطان زا و ایجاد کننده بیماری قلبی است نیز مقابله می کند.

 

برنامه غذایی هندی- ضدالتهاب و نشاط آور


موادغذایی هندی حاوی انواع ادویه است که نه تنها طعم و رنگ به غذا می دهد بلکه دارای خاصیت زیادی نیز است. زردچوبه دارای تأثیر ضد التهابی قابل توجهی است و از علایم سندروم بی قراری روده می کاهد.زنجبیل در برطرف کردن ناراحتی معده بسیار موثر است. علاوه بر آن باعث تسکین معده نیز می شود. برای ایجاد نشاط، هندی ها دوغ می خورند که از ماست با طعم نعناع یا انبه تهیه می شود

 

و سرشار از باکتری های مفید است که به روند هاضمه کمک می کند.مواد غذایی که کالری صفر دارند می توانند به کسانی که در پی کاهش وزن هستند کمک کنند چرا که کالری کمی را در بردارند و بدن مجبور می شود تا از انرژی های ذخیره شده خود نیز در کنار آنها استفاده کند.ممکن است وقتی کالری صفر را می شنوید بهت زده شوید. چون همه موادی که خورده می شود

 

قطعا دارای کالری هستند منتها کالری یکی کم و مال دیگری زیاد است و موادی نیست که کالری صفر داشته باشند.غذای مصرفی روزانه با توجه به کالری که دارد به بدن نیرو می دهد. اکنون ببینیم کالری صفر را کدام مواد غذایی دارند.غذاها با کالری صفر یا منفی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می شود که دارای کالری و میزان انرژی بسیار پایینی می باشند و بدن همان میزان انرژی را که به واسطه ی مصرف آنها جذب می کند، باید صرف هضم و جذب آنها کند.این نوع مواد غذایی می توانند به کسانیکه در پی کاهش وزن هستند

 

بهترين برنامه هاي غذايی موجود در جهان - تصویر 3

 

کمک کنند چرا که کالری کمی را در بردارند و بدن مجبور می شود تا از انرژی های ذخیره شده خود نیز در کنار آنها استفاده کند.نظرهای گوناگونی در مورد رعایت رژیم غذایی بدون کالری ارائه می گردد. برخی از محققین بر این باورند که به هیچ دردی نمی خورند و جز ضرر چیزی برای بدن به همراه نخواهند داشت. برخی دیگر معتقدند که میزان کارایی و بهره وری این نوع رژیم ها به مواد غذایی بستگی دارد که در رژیم غذایی مورد مصرف قرار می گیرد. به عبارت دیگر می توان اظهار داشت که این غذاها کاملاً فاقد کالری نیستند،

 

بلکه تفاوت در اینجاست که همان درصدی از انرژی که در این غذا ها وجود دارد، صرف هضم و گوارش و جذب این نوع مواد غذایی در بدن می شود.بنابراین نمی توانیم ادعا داشته باشیم که این غذاها فاقد کالری هستند؛ با این وجود تحقیقات جدید بر روی "کرفس" حاکی از این امر هستند که این گیاه به سختی در بدن هضم می شود و خیلی دیر آماده جذب میگردد.

 

به همین دلیل میزان انرژی که آزاد می کند خیلی کمتر از میزان انرژی است که صرف هضم شدن آن می شود. از اینرو می توان اظهار داشت که کرفس دارای کالری منفی است.البته هنوز هم به طور قطعی نمی توان ادعا کرد که غذاهایی با کالری منفی وجود دارند و نمی توان گفت که این امر حققیت دارد یا در حد یک تئوری مردود است. برای اثبات این تئوری نیاز به تحقیقات بیشتری است. به هر حال ما فقط روی این امر میتوانیم تاکید کنیم که مصرف غذاهایی که ظاهراً حاوی کالری بالایی نیستند،

 

سبب می شود تا افراد بتوانند وزن خود را پایین بیاورند و همین امر خود می تواند به عنوان گزینه ی مثبتی برای یک شروع ایده آل پیرامون کاهش وزن دائمی قلمداد شود.لیستی که در پایین مشاهده می کنید،غذاهایی را ارائه می دهد که به نظر می رسد دارای کالری منفی هستند. نکته ی بسیار مهمی که در این میان باید

 

همیشه به خاطر داشته باشید این است که بدن برای اینکه بتواند سالم باقی مانده و به فعالیت های روزانه خود ادامه دهد، نیازمند میزان خاصی کالری است. مصرف بیش از اندازه ی میوه ها، سبزیجات و یا گیاهانی که دارای کالری منفی هستند می توانند به شما کمک کنند تا وزنتان را کاهش دهید، اما باید تنها بخشی از رژیم غذایی روزانه شما را تشکیل دهند. بهره گیری از یک رژیم غذایی متعادل را هیچ گاه فراموش نکنید.

 

لیستی از سبزیجاتی که دارای کالری منفی هستند :


-مارچوبه، بادمجان، بروکلی ،کلم، هویج، گل کلم-کرفس، کاسنی، شاهی، خیار، رازیانه، کدو، گوجه فرنگی-تره فرنگی، کاهو، ترب، فلفل، تربچه، اسفناج، شلغم

 

میوه هایی که دارای کالری منفی هستند :


-زردآلو،شاه توت، توت سیاه، ترنج، گوجه سبز-گریپ فروت، گلابی، گرمک، لیمو، پرتقال-طالبی، هلو، آلو، تمشک، ریواس-توت فرنگی، نارنگی، هندوانه با آمیختن غذاهایی که دارای کالری منفی هستند به همراه یک منبع خوب پروتئین، نه تنها قادر خواهید بود تا اشتهای خود را کنترل کنید، بلکه سوخت و ساز بدن خود را نیز افزایش می دهید. در این وضعیت بدن با ذخیره ی آمینو اسید های لازم می تواند از افت میزان ماهیچه ها نیز جلوگیری بعمل آورد.

 

گردآوری: مجله ی اینترنتی دلگرم

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه